MISS BRUNOGBLID 2017

Håper dere vil hjelpe meg videre, stem ved å gå inn på bilde og å trykke like :-) 

MIN HVERDAGS SMINKE

Tenkte å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags. Dette er mine favoritter og har brukt de i noen år nå. Bortsett fra maskaraen, den er ikke så god. Kjøpte den kun fordi den var på tilbud, så skal bare bruke den opp, så kjøpe gode gamle maskaraen jeg pleier å bruke :-) Eller legge nye vippeextensions igjen ! Dette er den eneste sminken jeg aldri har fått kviser av, slet virkelig med det før. Og nå får jeg kanskje en bitteliten iblandt om jeg har drukket alkohol ellernoe sånt. ♥Fondation fra Dior forever i fargen 023. Beste fondation med kjempe god dekkevne.

♥Concealer fra smashbox i farge light. Denne har jeg nettopp begynt å bruke, liker den veldig godt foreløbig.

♥Solpudder fra terracotta i fargen brunettes 03. Dette solpuddere er det beste siden det glir så fint i huden og er helt uten glitter.

♥Blush fra hm i fargen 17 tawn rose.

♥Krem eyeliner fra maybelline, svart.

♥Øyenbrynskit fra elf i farge medium. Sikkert hatt denne i ett år nå, veldig drøy i bruk og koster bare 35 kr ca.

♥Leppestift fra YSL i farge nr 7. Veldig god med masse fuktighet så trenger ikke lipgloss over :-)
Love my makeup ! Noen favoritter ? ♥

N E G L E F I N

For ett par uker siden var jeg på minisalongen for å legge akrylnegler. Og jeg ble like fornøyd som alltid! Jeg har utrolig svake negler, som bare fliser seg opp, de er også super tynne så de kan lett bøyes. Derfor føler jeg meg så vel så fort jeg får satt på nye akryl negler. Neste gang skal jeg prøve gellakk, og prøve å få mine egne til å vokse. For gellakken gjør jo neglene harde og da fliser de seg ikke opp. Så det blir spennende å prøve det også, og se om jeg kanskje kan få litt lengde på mine egne negler. 

Ett før bilde av neglene mine, her er de filt og pusset litt så de ser faktisk litt finere ut enn til vanlig.                                                                                                                  ♥Ble de ikke utrolig fine ? Det er også litt glitter på tippene men fikk det ikke så godt frem på bilde. Minisalongen ligger på kløfta, definitivt verdt ett besøk!Alina var jo selvfølgelig også med, fadderen hennes var å passet på hu mens jeg fikk neglene. Her sitter hun på vippebenken på minisalongen, det ordnet jeg også der noen dager etter jeg la negler. Kan lage innlegg om det senere ♥title=""> Marita Michelsen, 20 år bor i Akershus sammen med samboeren min Alexander. Og vi har en nydelig datter som heter Alina, følg meg gjerne ♡ Kontakt meg på : maritasblogg@hotmail.no ♡

Lilypie First Birthday tickers


Februar 2017 Mars 2014 Februar 2014 September 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012


Blogg livet som mamma Shopping Skjønnhet Svangerskapet Trening og Mat