37 UKER PÅ VEI + MAGEBILDE

 Termin: 17 Oktober

 Trimester: Tredje og siste trimester!

 På vei: 37 + 3 uker

 Uker igjen: 3 uker bare ! 

 Høygravid: Ja

 Kjønn: Ei lita prinsesse  

 Navn: Har ikke noe navn klart enda, kommer nok av seg selv når jeg ser hun :) Håper da det!

Barnerom: Deler rom med oss nå dette første året til vi får flyttet igjen.

Aktivitet: Masse, stikker ben ut på siden hele tiden så dytter hun tilbake, er så morro. Og masse hikking :)

 Siste innkjøp: Uro til vugga, rangle fra teddykompaniet, himmelstang. 

 Mangler av utstyr: Sengehimmel og vugga som mamma skal komme med denne uka :)

Hodet ned: Ja

Hodet festet: Knapt festet.

Matkick: Har ikke hatt så mye matlyst i det siste men nå kjenner jeg plutselig sånn skikkelig kick igjen, så er sulten hele tiden. Men spiser normalt å regelmessig bare:)

Utålmodig: Kjenner at jeg er klar for å få jenta mi i armene nå, så bare å komme <3

Vann i kroppen: Jaa, 2 ødem!

Strekkmerker: Masse på rumpa og lårene, pluss et på hofta som er bittelite, vet ikke om det er strekkmerke engang. Men jeg studerer jo så fælt, haha..

Kynnere: Masse, våkner av de på natta nå og de er ganske vonde. Aldri vært så vonde før.

 Humør: Helt på topp enda, blir fort irritert og kanskje svarer litt frekt. Men ikke meningen (a)

 Plager: Leggkramper, ekstreme magesmerter som kommer å går og vonde kynnere.

Vektøkning: 19 kilo, men nå har jeg fått endel vann i kroppen også..

 Sykehusbaggen: Har begynt å pakke den, men mangler noen småting som jeg skal kjøpe denne uka :)

 Fødselsforventinger: Tar alt som det kommer, gleder meg masse til å se lillegull og er åpen for smertelindrene om det må til!

 Neste kontroll: 4 Oktober hos Jordmor. 

Piercing hullet begynner å bli passe sprengt nå, og har også fått ett lite strekkmerker der men det bryr jeg meg ikke noe om for det vil nok ikke synes uansett :-) Håper jeg føder fortest mulig egentlig, hadde vært deilig og bli kvitt magen og bli kjent med den lille som bor i magehuset! Kjenner det er tungt å være gravid nå, og spesielt om nettene, finner ingen god stilling å sove på så sliter veldig med søvn om dagen!
 

babykurven klar for prinsessen

Da titter jeg frem igjen etter noen dager med fravær, er ganske dårlig på bloggfronten om dagen. Har liksom ikke så mye og blogge om, men idag så må jeg bare vise dere den nydelige babykurven til gullet vårt! Denne har vi vært så heldige å fått låne, jeg ønsket meg veldig en slik og hadde lyst til å kjøpe en. Men så fikk vi jo låne denne og da gidder jeg jo ikke å kjøpe en ny når denne er nesten ikke brukt, de vokser jo alikevel så fort ut av de. 

Denne skal hovedsaklig stå i stuen vår så kan prinsessen sove i denne eller bare ligge å kose seg på dagen, også har vi vugge på soverommet. Syns den er så utrolig fin, passer perfekt inn i stuen vår som ett fint møbel. hihi, så idag har jeg vasket trekket og gjort den klar. Er kun 27 dager igjen til termin, herregud som tiden flyr unna! Gleder meg så utrolig mye til å bli mamma og bli kjent med den lille <3

// Var den ikke bare utrolig nydelig? :D

36 UKER PÅ VEI STATUSRAPPORT + MAGEBILDE

 Termin: 17 Oktober

 Trimester: Tredje og siste trimester!

 På vei: 36 + 1 uker

 Uker igjen: 4 uker, blir skremt av hvor fort tiden går! 

 Høygravid: Ja

 Kjønn: Ei lita prinsesse <3

 Navn: Nei, og nå føler jeg at jeg begynner å få dårlig tid! Men kanskje navnet kommer når jeg får se henne:)

Barnerom: Deler rom med oss nå dette første året til vi får flyttet igjen.

Aktivitet: Våken hele tiden virker det som, kanskje litt opphold hvor hun er rolig ellers sover hun kun når jeg sover eller er aktiv:)

 Siste innkjøp: sprinkelbeskytter, pyntepute, ekstra dyne, håndklær, sengetøy og oppbevarings bokser til stellebordet og kommoden.

 Mangler av utstyr: Nå mangler vi kun sengehimmel, uro og selveste vugga. Vugga står hos mamma for hu skal male den hvit, får den i løpet av to uker. Men skulle det skje noe nå så har vi alltid moses kurv hun kan sove i :)

Hodet ned: Ja

Hodet festet: Nei, ikke sist vi skjekket. Så håper det har festet seg når jeg er på kontroll neste gang!

Matkick: Spiser helt normalt nå :-)

Utålmodig: Gleder meg masse til å se prinsessa vår, men er ikke sånn skikkelig utålmodig enda. 

Vann i kroppen: Jaa

Strekkmerker: Masse på rumpa og ene låret fortsatt, håper det holder seg sånn og at jeg ikke får mer!

Kynnere: Litt

 Humør: Nå denne uka har det vært på topp, plutselig fått energi igjen, og det er deilig. Sist uke var jeg helt slått ut, nå har det snudd seg helt:D

 Plager: Nå siste uka har jeg ikke hatt noen plager bortsett fra at jeg har veldig vondt baki korsryggen på høyreside. Er en merkelig smerte jeg ikke har kjent før!

Vektøkning: 17 kilo sist jeg skjekket.

 Sykehusbaggen: Kjæresten maser meg i hjel på at jeg må pakke nå, men har kjøpt inn det meste så begynner å pakke denne uken :-)

 Fødselsforventinger: Har ingen forventninger sånn sett, for man vet aldri hva som kan skje! Med tanke på folk som planlegger til punkt å prikke, så går ikke ting etter planen kan man bli ganske skremt å føle man mister kontrollen. Tar alt som det kommer, trur det er det beste :-)

 Neste kontroll: 20 September hos Jordmor. 

Mage bilde tatt idag 36+1 uker !
 

GRAVID PHOTOSHOOT

Idag har jeg faktisk vært på photoshoot i Oslo hos Rune Braathen, ble veldig fornøyd med resultatet! Ja, jeg syns kanskje jeg er enorm, men kan heller ikke klage føler jeg, jeg er jo tråsalt høygravid og er nesten bare 4 uker igjen! Fikk tatt mange flotte bilder av magen hvertfall, og noen der jeg har ansiktet med. Men liker best de med bare magen. Har fått ett bilde hittil! Ja jeg er toppløs, men dette er en gravid shoot og ikke porno, ville ikke stått toppløs om jeg ikke var gravid . 
Er forresten 35 + 4 uker på dette bilde <3


// Hva syns du om bilde? 
 

35 UKER PÅ VEI : Bilder av magehuset


Jeg elsker virkelig magen min, det må jeg innrømme! Men skulle gjerne vært foruten de resterende kiloene! hehe, jeg koser med magen hver eneste dag. Om jeg så ligger på sofaen så må jeg dra opp singletten og se på magen å kose meg med alle spark og bevegelser. Jeg elsker å gå gravid om man ser bort ifra mange av plagene som følger med, skal bli godt å bli ferdig å endelig få holde prinsessa mi <3

 Termin: 17 Oktober

 Trimester: Tredje og siste trimester!

 På vei: 35 + 2 uker

 Uker igjen: 5 

 Høygravid: Ja! Kun 37 dager igjen til termin 

 Kjønn: Ei lita prinsesse

 Navn: Det er ett navn som vi har funnet som vi begge liker, men har det som reserve. Er så innmari vanskelig!

Barnerom: Har dessverre kun ett soverom i denne leiligheten.

Aktivitet: Skulle tru hun aldri sover, ribbeina og blæra mi får det som vanlig. Masse hikking også, koser meg virkelig <3

 Siste innkjøp: Litt klær og egentlig litt til meg selv og sykehusbaggen.

 Mangler av utstyr: Håndklær, kurver til å ha under stellebordet. Sengekant, sengehimmel, en dyne til og en uro til å ha over vugga. 

Hodet ned: Ja

Hodet festet: Nei, håper det fester seg snart!

Matkick: Spiser vel litt lite, for jeg er ganske kvalm om dagen :/ 

Utålmodig: Litt, gleder meg veldig til å holde prinsessa vår<3

Vann i kroppen: JA, klemmer jeg på magen nå sitter det igjen fingeravtrykk!

Strekkmerker: Masse på rumpa og ene låret!

Kynnere: Litt

 Humør: Kjempe lykkelig, men er så sliten om dagen..

 Plager: Bekkenløsning, trur hodet driver å fester seg for har sykt mye nedpress om dagen som er utrolig vondt! Og jeg er veldig sliten om dagen, kaldsvetter og kvalm.

Vektøkning: 17 kilo

 Sykehusbaggen: Har handlet inn tøfler, og store gode truser. Skal begynne å pakke nå denne uken tenker jeg for er så sliten om dagen å vil hvile mest så greit å bli ferdig mens jeg fortsatt har litt energi igjen.

 Fødselsforventinger: Kommer til å bli den vondeste og beste opplevelsen noensinne! Har planlagt en ting, og det er at jeg skal ha epidural! høhø

 Neste kontroll: 20 September. 

vask av babytøy

Idag er jeg 35 uker på vei, gud som tiden bare flyr unna! Har vasket det meste av babytøy nå, bortsett fra det jeg har fått som er i litt store str. Har vasket alt fra str 50-62 nå, og fant fort ut at jeg trenger å kjøpe en kommode til! Er jo så mye tøy, har fått ganske mye og kjøpt endel selv også så klart. Er jo så koselig <3 Har mye mer i større str enn i det små for nesten alle som har kjøpt tøy til lille jenta vår har tenkt " de fleste kjøper jo i nyfødt så da kjøper jeg større". Så har så mye fra 3 månder til 1 år for alle har tenkt det samme, nesten alt i små str har jeg kjøpt selv.

Får så god følelse i meg når jeg ser klesstativet med alt det herlige tøyet på, gleder meg sånn til jenta vår kommer! Ikke lenge igjen nå <3

Men nå er hvertfall meste parten vasket, alt fra klær, tepper og sengetøy.  Jeg har brukt blenda, for det var sånn tilbud ta 2 betal for 1 så det lønte jeg mest :-) Og tøyet blir så mykt og godt, så nå har jeg bytta over det til mine egne klær også. For må jo etterhvert vaske babytøy sammen med mitt eget, ellers blir det mye skittentøy om jeg skal vaske alt separat!  


// Hva bruker du å vaske klærne med?

34 UKER PÅ VEI

 Termin: 17 Oktober

 Trimester: Tredje og siste trimester!

 På vei: 34 + 2 uker

 Uker igjen: 6 

 Høygravid: Jeg er offisielt høygravid om bare 4 dager!

 Kjønn: Ei lita prinsesse

 Navn: Har ikke funnet noe navn enda, men når jeg gjør det så vil det uansett være hemmelig frem til hun blir født :)

Barnerom: Sover inne hos oss det første året, pga plassmangel.

Aktivitet: All the time, hun blir også bare sterkere å sterkere. 

 Siste innkjøp: Noen klær og kommode til å ha klærne i, fikk av mamma<3

 Mangler av utstyr:  Håndklær, uro, saueskinn sikkert litt mer små stasj.Driver å pakker ut nå etter vi flyttet så går igjennom alt da og ser om vi mangler noe.

Hodet ned: Ja

Hodet festet: Nei! Fått ny jordmor som jeg var hos idag, og hu kunne kjenne hodet godt og det var ikke festet. Men lå bra til hvertfall og godt nedi bekkenet.. Rart hun forrige jordmoren sa noe annet, men var ikke helt fornøyd med hun så glad jeg har fått ny nå :)

Matkick: Spiser litt dårlig om dagen, men har vært så mye stress. Nå kan jeg endelig slappe av og samle krefter igjen!

Utålmodig: Faktisk ikke, gleder meg jo så klart til å se jenta vår. Men hu får komme når hu er klar:)

Vann i kroppen: ja, 1 ødem.

Strekkmerker: rumpa, puppa og ene låret.

Kynnere: Litt

 Humør: Helt på topp, men kjenner hormonene fortsatt er her og kan fort bli aggresiv eller ting blir vrengt til noe negativt.

 Plager: Bekkenløsning, halsbrann(kommer å går) leggkramper, og sliter veldig med å sovne om nettene nå.  Og urinveis infeksjon, begynner på pencelin imorgen.

Vektøkning: 17 kilo

 Sykehusbaggen: Har skrivd en liste hvertfall, skal snart begynne å pakke. For kjenner meg litt sliten og dårlig om dagen, så greit å bare ha alt klart tilfelle det skjer noe:)

 Fødselsforventinger: Planlegger ingenting, bare gleder meg til å se jenta vår<3

 Neste kontroll: Var på kontroll idag og skal på kontroll igjen 20 september hos jordmor!


 34 + 2 uker Marita Michelsen, 20 år bor i Akershus sammen med samboeren min Alexander. Og vi har en nydelig datter som heter Alina, følg meg gjerne ♡ Kontakt meg på : maritasblogg@hotmail.no ♡

Lilypie First Birthday tickers


Februar 2014 September 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012


Blogg livet som mamma Shopping Skjønnhet Svangerskapet Trening og Mat