hvilken babygym burde jeg kjøpe?

Har ett gavekort på 500 kr på gobaby.no som jeg har helt glemt å bruke ! Så må jeg jo få brukt det på noe, og jeg mangler jo babygym. Men klarer ikke å bestemme meg for hvilken, jeg får jo ei lita prinsesse for de som ikke vet det. Har plukket ut noen av babygymmene jeg likte best, og håper dere kan komme med forslag til hvem dere liker best. Vanskelig for å bestemme meg, hehe : D// Hvilken babygym syns du jeg burde kjøpe? Heller mest mot nr 1 eller 3 

 

ett tips ; elektrisk brystpumpe

Noe jeg bestillte ganske tidlig i svangerskapet så var det faktisk elektrisk brystpumpe, jeg gidder rett og slett ikke å sitte å pumpe for hånd om jeg må pumpe. Så jeg syns det er super kjekt at det finnes elektriske pumper, har så vidt testet denne. Har jo ikke ordentlig melk i puppene enda, men måtte bare kjenne hvordan den pumpet. Og man kjenner virkelig suget fra den, hehe! Man kan til og med velge hastighet. Den går på batterier så du er ikke avhengi av og ha kontakt heller, men kontakt følger også med. Det lønner seg absolut ikke å kjøpe denne på Apotek eller i Sverige, den er faktisk mye dyrere der enn den er på ammebutikken.no . Har sammenlignet priser, og i Sverige ligger den på 1600 og på Apoteket ligger den på 1390. Så det billigste stede jeg fant den på var ammebutikken.no . Der koster den kun 1289. Så det var der jeg bestillte den, var også kjempe rask frakt!
Kjøpte meg også tilhørende brystvorte krem fra samme merket Medela. Denne er for å forebygge, lindre sensitive eller tørre brystknopper under svangerskap og ammeperoide. Det fine med denne kremen er at den er ikke allergi fremkallende og man trenger ikke å fjerne kremen før man skal amme. 

 

Vil du vite mer om den elektriske brystpumpen kan du lese mer her . 
 

33 UKER PÅ VEI : Bilder av magehuset

 
 Termin: 17 Oktober

 Trimester: Tredje og siste trimester!

 På vei: 33 + 3 uker

 Uker igjen: 7

 Høygravid: Fått høre at man er høygravid når det er 40 dager igjen? Vet ikke helt om det stemmer men om det gjør det er jeg faktisk høygravid om bare 10 dager! 


 Kjønn: Ei lita prinsesse

 Navn:  Har ikke bestemt noe enda, kommer til å ta en stund. Men skal ta en dag hvor jeg skriver navnene jeg liker best, og samme gjør Alexander så sammenligner vi:) 

Barnerom: 
Hun kommer til å dele rom med oss det første året. 

Aktivitet: 
Helt villt! Hun sover nesten kun når jeg sover virker det som, lik døgnrytme, haha! Idag tidlig når jeg våknet var det som hu prøvde å komme seg ut av magen min:) 

 Siste innkjøp: 
Flere helsetepper og tåteflasker fra dr.browns. 

 Mangler av utstyr:  Babygym, vippestol og uro til å ha over vugga. Sikkert litt mer småplukk også. 

Hodet ned: Ja

Hodet festet: Ja, hvertfall nesten. 

Matkick:  Er som normalt egentlig.  

Utålmodig:  Kjenner jeg begynner kanskje å bli litt utålmodig, vil ha prinsessa her nå. Men samtidig kan hun bare kose seg i magehuset til hun er klar, har masse å gjøre fremover:) 

Vann i kroppen: Ja

Strekkmerker:  Litt på innersiden av låret og fått masse på siden og baksiden av låret og rumpa:( 

Kynnere: Ja

 Humør: Kjempe glad, men blir også fort kjeftete ..

 Plager: Bekkenløsning, og mensen smerter faktisk? 

Vektøkning:  17 kilo! Nå går jeg bare oppover, 1-2 kilo i uka.. Ikke helt bra, men det er jo nå den lille legger på seg mest de siste ukene. 

 Sykehusbaggen: Skrevet et liten liste hvertfall, kan se den her. 

 Fødselsforventinger: Gleder meg <3 

 Neste kontroll: Jordmor 3 september.    

Nærmer seg nå, og jeg bare gleder meg mer og mer :D <3

deprimerende

Fant ut noe som gjorde meg veldig deprimert inatt, begynte faktisk å gråte .. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste som får meg til å føle meg bra igjen. 

Jeg hadde nettopp dusjet, og etter jeg hadde tørket meg stod jeg å smurte meg inn med bodybutter. Så skulle jeg ta en liten titt på de få strekkmerkene jeg hadde fått på innsiden av lårene, vel .. De er ikke kun på innsiden lenger! Har fått masse rød/lilla strekkmerker på baksiden av låret og på siden av samme låret og rumpa! Det var ikke lite heller. Hvertfall ikke for meg .. 

Det var det jeg visste, det er nå på slutten det kommer for fullt, så er forberedt på mer. Men det er heldigvis verdt det, og uansett. Hvorfor skal jeg bry meg om strekkmerker når jeg har begge armene mine fulle av arr fra fortiden min, det er jo enda styggere. 

Strekkmerker er uansett noe de fleste får i livet. 70% får det etter puberteten og 90% får det under graviditet, så det er helt naturlig og normalt. 

Jeg får heldigvis verdens fineste gave ut av dette, og burde ikke skjemmes over det. Det kunne vært værre(noe det sikkert blir)Jeg prøver å ikke bry meg, men er litt vanskelig. Men hjelper jo heller ikke å grine, plager det meg for mye så er det bare å prøve laserbehandling ! Venter å ser til slutt hvordan det blir etter fødsel og jeg har kommet meg tilbake i form igjen. Er ikke verdensundergang, det er noe de fleste får i løpet av livet uansett.

Her ser dere strekkmerkene på bilde til venstre, det er bak på låret. Heldgivis ikke fått noen på magen enda, men de er nok rett rundt hjørnet!

 
// Har du strekkmerker, fikk du det i graviditeten eller puberteten, hvordan er de i ettertid?

liste ; SYKEHUSBAGEN

Til meg
 Helsekortet og andre papirer  
Klær
 
 Ammebh, joggebukser, store gode truser/boxere med plass til store bind, morgenkåpe, tøfler, sokker, hettejakker, store amme topper, klær til hjem reise
 

Toalettsaker 
 Tannbørste, tannkrem, shampoo,balsam, dusjsåpe, mild intimsåpe/servietter, deo, hårbørste, hårføner(hørt det er godt å bruke om man er veldig øm neden til) hårstrikker, sminke, rettetang, fuktighetskrem, sminkefjerner, leppomade,ammeinnlegg, og brystvortekrem.  Dopapir, hørt de på sykehuset er veldig stive og ubehagelige og kanskje godt å ha med myke selv. Også bind, men regner med at jeg kommer til å bruke de på sykehuset men tar med forde
 

Diverse
 Kamera, lader til kamera samt minnebrikke, iphone med lader, headsett til iphone, pose til skittentøy,  kulepenn og notatbok om jeg kanskje rekker å skrive ned noe fra fødsel.  Penger,  energidrikker har jeg fått anbefalt(powerade). Kanskje litt snacks også, for å ta igjen litt energi

100_pram_pink 
Her er litt av det jeg har skrivd ned for å pakke til meg, den til prinsessa får en egen liste samt bag. Trur jeg mangler noe mer, men dette er noe jeg skrev ned i farta, etter å sett på andres lister rundt på nettet og etter eget behov. Flytter til uka å da bor jeg ca 1 time fra sykehuset, så vil heller ta med for mye enn for lite. Har heller ikke begynt å pakke, derfor jeg trenger tips til hva mer jeg skal ha med. Begynner vel i uke 35!

//Er det noe jeg mangler, som du ville tatt med?    

32 UKER PÅ VEI STATUSRAPPORT + MAGEBILDE


 Termin: 17 Oktober

 Trimester: Tredje og siste trimester!

 På vei: 32 uker

 Uker igjen: 8

 Kjønn: Ei lita prinsesse

 Navn: Er så vanskelig, finner noen jeg liker i noen uker så liker jeg de ikke. Så må tenke nøye! Kanskje navnet dukker opp når jeg ser lille prinsessen.

Barnerom: Gullet kommer til å sove hos oss det første året, til vi får større leilighet.

Aktivitet: masse masse, er så herlig. Men litt plagsomt også, hvertfall når det gjelder ribbeina. Sitter og presser hun ned med hendene mine om det blir for voldsomt, men skal ikke klage. Da vet jeg hvertfall at alt er bra<3

 Siste innkjøp: Vogn! Som du kan se i innlegget under. 

 Mangler av utstyr: Saueskinn, håndklær, fortsatt den uroen jeg har snakket om. Den er rosa og fra teddykompaniet, funnet den på en butikk men i feil farge! arrrgh

Hodet ned: Ja

Hodet festet: Ja, eller hvertfall nesten. Var på kontroll hos jordmor forrige uke å da sa hun "oi, hodet ligger langt nedi bekkenet ditt nå og er nesten festet" Gjorde vondt når hun prøvde å
rikke på det. hehe

Matkick: nææ, ikke så særlig. 

Utålmodig: Kanskje litt, men vil ha alt i orden først:)

Vann i kroppen: ja, 1 ødem.

Strekkmerker: Trudde jeg hadde på puppene, men har fått strekkmerker på innsiden av lårene. Er så vidt det syns, bittesmå, men nå ser jeg at det jeg trudde var strekkmerker på puppene ikke er det. Men snart blir det vel slutt med mage bilder uten singlett tenker jeg, for nå kommer vel strekkmerkene for fullt snart.

Kynnere: Merker det mye hyppigere igjen nå..

 Humør: Er lykkelig, men også litt lei meg til tider uten grunn. Merker hormonene kommer tilbake nå, og gjør meg ustabil. hehe

 Plager: Bekkenløsning 

Vektøkning: 16 kilo .. Trudde det var 18, men veide meg i dag så er 16 kilo. Jordmor sier at jeg går så mye opp i vekt pga jeg spiser litt dårlig. Så kroppen min tar og sparer på alt den
kan! Ikke helt bra, prøver å spise normalt.  


 Sykehusbaggen: Tenkte jeg skal skrive en liste snart!

 Fødselsforventinger: Gleder meg bare til å se prinsessen, tar alt som det kommer. Planlegger ikke noenting!

 Neste kontroll: Jordmor 3 september.    

hentet vognen vår!

Igår var vi å hentet barnevognen vår som vi bestillte for noen månder tilbake, men nå var det på tide å hente den med tanke på at vi flytter snart og vil ha alt klart. Vi kjøpte denne i Sverige og betalte vel ca 7000 alt i alt. Jeg var ikke i tvil når jeg kjøpte denne, syns vognen er så innmari fin! Og det følger med sportsvogn del også som vi bytter til når lille gull blir større. Det er også innebygd myggnetting og det fulgte med tilhørende regntrekk som er for vognen. Denne modellen heter Emmaljunga Mondial Duo Creme Leatherette. Og man kan velge mellom 4 forskjellige understell. Du kan lese mer om vognen vår her.

Dette er sportvogn delen, ganske fin den også. Gleder meg til trilleturer fremover!// Hva syns du om vognen vår? 

GRAVID: 30 UKER PÅ VEI STATUSRAPPORT + MAGEBILDE

Magen ser veldig liten ut på bilde faktisk, men er nok større i virkeligheten, høhø..

Herremin! Nå er jeg allerede 30 uker på vei, kun 10 uker igjen. 
 Termin: 17 Oktober
 Trimester: Tredje og siste trimester!
 På vei: 30 uker
 Uker igjen: 10
 Kjønn: Ei lita prinsesse
 Navn: Har ikke funnet noe, er så utrolig vanskelig! 
Barnerom: Må flytte som jeg har nevnt tidligere..
Aktivitet:  Syns det bare blir mer og mer, blir aldri gullet sliten eller? hihi, ribbeina får det også!
 Siste innkjøp: Har ikke kjøpt noe de siste dagene nå.
 Mangler av utstyr: Håndklær, saueskinn, uro til å ha over sengen, leter etter en spesiell en som har gått ut av produksjon, men skal ha den!
Hodet ned: Ja
Hodet festet: Nei 
Matkick: Ingenting nå faktisk.
Sulten: Nei ikke som før, og godt er det!  

Utålmodig: Nei, har så mye som skal ordnes først<3
Vann i kroppen: litt fremdeles men ikke så mye heldigvis.  
Strekkmerker: Har litt på puppene men ikke noe annet sted enda, men kommer nok!
Kynnere: Litt men merker det ikke så godt mer nå, har tatt av veldig
 Humør: Lykkelig og stresset, hehe <3
 Plager: Bekkenløsning og låsning pluss leggkramper, er så vondt. blæææ.. 
Vektøkning: 13 kilo .. 
 Sykehusbaggen: Har begynt å planlegge litt i hodet nå hva jeg trenger til innkjøp. 
 Fødselsforventinger: Gleder meg bare til å se prinsessen, tenker ikke så mye på det for gidder ikke å gå å grue meg heller!
 Neste kontroll: Jordmor 12 August.   

 // Hvor langt på vei er du? :)

i carry your heart with me

For noen uker siden fikk jeg en topp som jeg har bestilt fra lillemille.dk, og den er så super søt! Lillemille.dk er en butikk som i utgangspunktet gjør trykk på klær som du kan velge selv. Og de har virkelig det meste, derfor valgte jeg en t-skjorte som er for gravide med dette trykket på i rosa. Jeg har den i str M skulle helst hatt str S men vokser meg nok inn i den så gjør vel ingenting, den passer jo selvom jeg vil at den skal være helt stram !  


Er forresten 30 uker idag! Tiden flyyr, kommer ukesrapport senere idag og fyller hele 19 år idag, woho.. Vil heller bli 20! Menmen, 1 år igjen ;-)

// Var ikke toppen søt? :D

pingu stellepute

Da har den endelig kommet til meg! Jeg har blitt veldig fan av pingu merket, syns det er så innmari søtt. Og er det noe jeg manglet så var det jo stellepute til stellebordet mitt, og da fant jeg denne søte rosa stelleputa. Har også samme i sengetøy, virkelig herlig rosa farge. Også er det glidelås så man kan ta av trekket på stelleputa og vaske det også om det trengs, veldig praktisk.

Her jeg bor i Kongsvinger finnes det ikke en eneste barnebutikk! Så søkte litt rundt etter denne stelleputa og da fant jeg den på nikknakk.no til 329 kr .Og nå er den min! hihi, prinsessa mi kommer til å få en fin stelleplass. Er den ikke søt?  
Den finnes også i flere farger om du venter en gutt eller ikke vet kjønnet, så kan du velge mellom rosa, grå og blå:D For å komme til stelleputa så kan du klikke her.Marita Michelsen, 20 år bor i Akershus sammen med samboeren min Alexander. Og vi har en nydelig datter som heter Alina, følg meg gjerne ♡ Kontakt meg på : maritasblogg@hotmail.no ♡

Lilypie First Birthday tickers


Februar 2014 September 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012


Blogg livet som mamma Shopping Skjønnhet Svangerskapet Trening og Mat