endelig tydelige spark fra gullet

Igår når jeg satt på toget på vei til jobb kjente jeg tydelige spark for første gang, det var ganske tidlig på morningen. Jeg som har vært utålmodig så veldig lenge nå med å kjenne spark, og nå idag har jeg kjent mye liv. åh, jeg blir så innmari glad. Tidligere har jeg kun kjent luft bobler som sprekker, er jo tegn til liv det også, bare veldig svakt.

Er jo 20+4 dager på vei, men var hos jordmor idag å morkaka ligger foran babyen og da kan den bli som en "bokse pute" som tar imot spark, slik at de som har morkaka bak babyen kjenner spark tidligere eller sterkere. Men nå er det ikke tvil mer, elsker å ligge å kjenne på sparkene til lille babyen min ! ENDELIG, hehe  ♡  Blir nesten helt opphengt i det, drikker jeg saft også så blir den lille helt vill i magen.

//Når kjente du babyen din sparke tydelig for første gang? 20 uker statusrapport + magebilde

 Termin: 17 Oktober


 På vei: 20 uker


 Igjen til termin: 20 uker


 Kjønn: Vet ikke


 Navn: Har funnet jente navn om det blir jente, men det vil jeg holde hemmelig :-)


 Utstyr: Mangler så og si alt uten om vogn som jeg bestillte idag


 Hodet festet: Nei

 

 Aktivitet innenfra: Nei, merker nesten ingenting. Litt luftbobler her og der... hehe


 Vektøkning: 3 kilo


 Utolmodig: Nei


 Plager: Begynt å få litt bekkenløsning, bortsett fra det har jeg vært super heldig så langt. Ikke noe dårlig i det hele tatt! :)


 Sulten: Jeg er sulten så og si 24/7, prøver å ikke overspise. Så spiser masse frukt!


 Dilla på: Skjokolade milkshake og Jordbærsløsh <3


 Tungt: Overhodet ikke 


 Humør: Veldig glad, men diskuterer jeg noe kommer jeg fort på gråten:p


 Kynnere: Nei


 Strekkmerker: Nei, heldigvis ingen enda.


 Om fødselen: Er ikke bekymret for fødselen, men tenker ofte på hvordan jeg blir neden til etterpå. Nesten lyst på keisersnitt. Men får bare gå igjennom det, viktigste er at lille gullet har det best.


 Neste kontro
ll: Jordmor 30 mai.

 
Blir forresten spennende å se hvordan det kommer til å gå med tattoveringen min i og etter svangerskapet :)

19 uker + mage bilde

Idag er jeg 19 uker på vei, og har ingenting å ha på meg mer. Når det gjelder bukser altså, jeg har jo alltid vært fan av highwaist bukser, og de passer ikke nå for å si det slik. Bruker fremdeles samme bukse str, men kan ikke ha høytliv bare. Kjøpt 3 mamma bukser på hm nå, men de var faktisk fine og freshe ! Hittil har jeg gått opp 3 kilo trur jeg det var, har allerde fått melk i puppene. Sykt plagsomt, kjedelig å få det så tidlig i svangerskapet. Lekker ikke med mindre puppen kommer i klem, hehe .. Kjenner ingen tydelige spark enda heller, bare noen luft bobler som sprekker, kan føles som ett lite knips på innsiden. Skal på kontroll igjen hos jordmor 30 mai .  


Kjøpte også en body butter og stick idag fra bodyshop som skal holde magen myk og god. Noe den gjør også, fikk en test på bodybutteren før jeg kjøpte den og den er virkelig bra, smører jeg meg om kvelden før jeg legger meg er magen fortsatt myk og kjenner at kremen sitter godt dagen etter og gjør jobben sin, senere skal jeg kjøpe weeleda olje for strekkmerker også, har ikke fått noen enda men sier seg selv når magen ikke er så stor.   


17 uker på vei

Imorgen er jeg 17 uker på vei, har ikke fått noe særlig med mage enda, men skal begynne å ta bilder av magen nå fremover så jeg kan se forskjell. Andre ser at jeg har litt mage nå, men jeg legger ikke så godt merke til det i og med at jeg ser den hver dag men litt er det så klart i og med at jeg egentlig har helt flat mage.Onsdag skal jeg på ultralyd, noe jeg gleder meg veldig til. Håpet først på gutt, men nå er det egentlig det samme, gleder meg masse uansett. Etter ultralyden skal jeg begynne å handle inn til barnerommet, noe som også blir kjempe morsomt :)Marita Michelsen, 20 år bor i Akershus sammen med samboeren min Alexander. Og vi har en nydelig datter som heter Alina, følg meg gjerne ♡ Kontakt meg på : maritasblogg@hotmail.no ♡

Lilypie First Birthday tickers


Februar 2014 September 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012


Blogg livet som mamma Shopping Skjønnhet Svangerskapet