UNNA VEI

Jippi, idag klarte vi å stå opp til riktig tid og fikk gjort alt vi skulle på morningen :-D Først stod vi opp kl 8, så litt på tv å våknet litt før vi spiste frokost og ordnet oss for dagen. Meldte meg på en gruppetime som heter stryke og core som begynte litt over halv 11, leverte Alina på barnepassen da vi kom til Elixia så var det fullt kjør i 40 min. Kjempe god trenings økt, fikk kjørt oss ordentlig idag :-) 

Så tok vi litt sol etter timen, det var så deilig å ligge i solariumet etter endt treningsøkt. Har seriøst aldri vært så godt å ligge i solariumet før!  Nå har jeg allerede vært hjemme ett par timer, spist en god lunsj - ristet brød med kokt egg og ett stort glass med hjemmelaget smoothie ♥

Blir straks hentet så skal jeg øvelseskjøre litt, påtide for meg å få lappen nå. Blitt litt flinkere til å kjøre. Men pass opp når jeg er ute i trafikken, haha.. Neida :-) Venter bare på at Alina skal våkne av duppen sin så reiser vi til mormor :-D 

FRESHT

Idag har jeg ikke rukket å oppdatert før nå for jeg klarte selvfølgelig å forsove meg idag tidlig, våknet først halv 7 så slo jeg på slumring å tenkte jeg kunne ligge til 7.. Også våknet jeg ikke før ti på halv ni ! Slo av alarmen, vekte Alina og fikk i hu frokost, vasket og gjort klar for levering til mormor. For å så fikse meg selv og være ute av døra til 9:15 .. Snakk om stresset morning.. Så rett etter jobb dro jeg på Elixia å trente en times tid før Alina kom hjem ♥ Rakk i hvertfall alt jeg skulle idag, det er det viktigste :-)

Imorgen har jeg fri fra jobb så da skal vi nok trene imorgen tidlig, så vaske leiligheten derretter vet jeg ikke, men finner nok på noe :-) Slenger ved ett bilde av meg svett og sliten etter jobb og trening .. Tenkte også å vise dere min nye super freshe treningstights fra MXDC, den sitter som ett skudd og føler tightsen fremhever musklene litt.. Haha, hvilke muskler tenker vel dere?! :D  Har enda ikke fått brukt den for har bare ett par treningssko som er oransje! Og kan ikke gå med oransje sko og rosa tights, haha .. Så må nok gå til innkjøp av litt mer basic farge på skoene som svarte eller hvite :-) 

Ville ihvertfall vise denne super freshe tightsen, den finnes i lilla også ♥ Kjøpte den på nelly, klikk her for å komme til tightsen(adlink) . 


Var ikke tightsen fin? : D

FUNNET UT AT JEG ER GRAVID

Idag tidlig drev jeg å tittet igjennom bloggen min, slettet noen innlegg, å så igjennom gamle innlegg. Da fant jeg innlegget jeg skrev om at jeg hadde funnet ut at jeg var gravid(klikk her). Er så rart å lese det nå, kjenner ikke igjen meg selv eller hva jeg har skrivi i det hele tatt. Er som om det ikke er jeg som har skrevet det. Hvor usikker jeg var osv. 

Den gangen jeg skrev det innlegget var jeg vel 12-13 uker på vei. Jeg fant jo ikke ut at jeg var gravid før det hadde gått 11 uker så det var jo litt av ett sjokk. Men nå den dag idag er jeg så glad for at jeg tok det valget jeg tok. Nå har jeg verdens nydeligste jente på 16 mnd som er så herlig ♥

Etter alt jeg hadde hørt trudde jeg det skulle bli tungt og slitsomt å få barn, ja det kan jo være krevende til tider. Men alt du får tilbake gjør at det er så verdt det. Jeg syns foreksempel at det var mye mer slitsomt å gå gravid enn det det er å være mamma. Folk snakker så ned på det å ha barn, at man ikke kan gjøre ditt eller datt, aldri sover osv. Men jeg har det akkurat som før jeg,  bare at jeg har mye mer kjærlighet og glede i livet mitt. Nå er jeg så heldig som har en så snill jente som vi aldri har hatt en våkennatt med, legger seg 19:00 og sover til 08-09 dagen etter, kan våkne ett par ganger på natta men bare å gi smokken så sover hu videre ♥

Jeg kan fortsatt være med på det meste, men trenger kanskje å vite det noen dager i forveien. Jeg jobber, trener , er med venner, fester, og er mamma! Haha.. Men ja, jeg fester kanskje ikke like mye som før. Men når jeg har jobbet hele uken så setter jeg pris på å være hjemme med familien min og ha en skikkelig kose helg, det er så mye bedre. Men selvfølgelig blir jeg invitert på noe, er jeg alltid med! 

Jeg elsker virkelig livet som mamma, det gir deg så mye. Beste som kan skje i hele verden er å bli mamma. 


Noen bilder igjennom det siste året, tiden går så altfor fort  ♥

G O D M A N D A G

Idag stod vi opp rundt halv ni, og jeg hadde egentlig tenkt til å trene men jeg orket ikke bare må jo forholde meg til barnepass tiden på Elixia. Var så innmari sliten, så tenker at vi heller går en lang tur etterpå. Det er godt for både Alina og meg med litt frisk luft. Akkurat nå ligger Alina og tar sin daglige lur, og jeg titter litt i Costume som jeg fikk i julegave av jobben, fikk ett abbonoment på costume for ett år ♥

Må vel straks gå i dusjen og fikse meg for dagen. Går litt treigt idag, men det er bare godt. Har fri fra jobb idag, har fri noen dager i uken for å kunne være hjemme med Alina siden hu ikke går i barnehage enda, og de dagene jeg er på jobb er mamman min dagmamma for hu. Har søkt om plass til hu i barnehage fra April så håper det går i orden ♥  
Håper alle får en fin mandag og en fin uke :-) 

MIN HVERDAGS SMINKE

Tenkte å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags. Dette er mine favoritter og har brukt de i noen år nå. Bortsett fra maskaraen, den er ikke så god. Kjøpte den kun fordi den var på tilbud, så skal bare bruke den opp, så kjøpe gode gamle maskaraen jeg pleier å bruke :-) Eller legge nye vippeextensions igjen ! Dette er den eneste sminken jeg aldri har fått kviser av, slet virkelig med det før. Og nå får jeg kanskje en bitteliten iblandt om jeg har drukket alkohol ellernoe sånt. ♥Fondation fra Dior forever i fargen 023. Beste fondation med kjempe god dekkevne.

♥Concealer fra smashbox i farge light. Denne har jeg nettopp begynt å bruke, liker den veldig godt foreløbig.

♥Solpudder fra terracotta i fargen brunettes 03. Dette solpuddere er det beste siden det glir så fint i huden og er helt uten glitter.

♥Blush fra hm i fargen 17 tawn rose.

♥Krem eyeliner fra maybelline, svart.

♥Øyenbrynskit fra elf i farge medium. Sikkert hatt denne i ett år nå, veldig drøy i bruk og koster bare 35 kr ca.

♥Leppestift fra YSL i farge nr 7. Veldig god med masse fuktighet så trenger ikke lipgloss over :-)
Love my makeup ! Noen favoritter ? ♥

MK VESKE

Den blogginga varte jo lenge! Haha, neida.. Som sagt så ble jo kameraet mitt ødelagt så har ventet på nytt, orker ikke å blogge med mobilbilder. Syns ikke det er noe fint. Men nå har kameraet mitt kommet så nå blir det vel litt blogging fremover. 

Tenkte at jeg skulle vise dere den nye vesken min, jeg er så fornøyd! Jeg trur kanskje dette er den største? modellen av denne vesken, er overhodet ikke sikker. Men ettersom jeg fikk macbook av min kjære, måtte jeg nesten ha en veske som jeg kan ha den i når vi skal reise bort osv. Så da falt valget mitt på denne fra Michael Kors, ettersom apple har samarbeid med de så er det en lomme inni vesken tilpasset mac. Det var ingen spesifikke for 13 tommer som jeg har, så denne vesken rommer opp til 15. Valget var enten 11 eller 15, så da valgte jeg 15 så jeg var sikker på at den fikk plass.

Denne vesken er allerede tatt godt i bruk, for den er så fin og praktisk så bruker den til vanlig også. Brukte vel bare det at den passet til macen som en unnskyldning for å kjøpe den, hehe. Ikke bare jeg som var begeistret for vesken, haha ♥


 

N Y T T K A M E R A

Da fikk jeg somlet meg til å bestilt ett nytt kamera, gleder meg så fælt til det kommer ! Men det stod at det kan ta opptil 10 dager å få det, håper virkelig det går fort. Kan ikke blogge med kun mobilbilder, også trenger jeg det til dagligbruk som gjelder å ta bilder av Alina. Jeg bestillte meg Nikon D5300, syns det hørtes veldig bra ut, så da er det bare å vente å se. Det er innebygd wifi så man kan sende bildet rett til mobilen når bilde er tatt, og gps på det. Ikke at gps er så viktig at det gjør noe. 

Fikk noen tips om canon istad, men jeg fikk plutselig veldig lyst til å prøve ett nytt merke siden jeg har canon før. Liker jeg det ikke kan jeg nok helt sikkert bare selge det å kjøpe ett nytt ett .Bilde fra instagrammen min, følg meg gjerne der for dere som ikke gjør det @taard  ♥ .

Imorgen skal jeg trene med ei vennine og Alina skal være på barnepassen på Elixia, ser frem til å være aktiv igjen etter å ha vært syk i nesten en uke. Er fortsatt ikke helt 100 %, men klarer ikke å sitte i ro hele tiden. Så ser frem til en ny treningsuke og hva enn den måtte bringe. Håper alle har hatt en fin helg ♥

G O O D M O R N I N G

Dagen startet først ganske bra, våknet helt utvilt siden Alina sov helt til ni nesten. Så deilig ! Men så skjedde det noe som bare er helt typisk meg .. Nå som jeg endelig hadde fått ny pc, eller macbook :-D Så har jeg plutselig ikke kamera lenger, for speilrefleks kamera gikk i gulvet og da knakk objektivet rett av.. Nå må jeg nemlig ut å skaffe meg ett nytt de nærmeste dagene.Noen som har tips til bra speilrefleks kamera? Det jeg hadde var ett canon 500D.. Ikke så fornøyd, eller var jo fornøyd når jeg først kjøpte det men nå er det vel 4år siden snart.. Vil ha ett kamera som kan fokusere når man filmer uten å bråke, og at man kan snu skjermen :-) Bilde jeg bruker i innlegget nå er tatt med iphonen, kanonbra! haha .. 

N E G L E F I N

For ett par uker siden var jeg på minisalongen for å legge akrylnegler. Og jeg ble like fornøyd som alltid! Jeg har utrolig svake negler, som bare fliser seg opp, de er også super tynne så de kan lett bøyes. Derfor føler jeg meg så vel så fort jeg får satt på nye akryl negler. Neste gang skal jeg prøve gellakk, og prøve å få mine egne til å vokse. For gellakken gjør jo neglene harde og da fliser de seg ikke opp. Så det blir spennende å prøve det også, og se om jeg kanskje kan få litt lengde på mine egne negler. 

Ett før bilde av neglene mine, her er de filt og pusset litt så de ser faktisk litt finere ut enn til vanlig.                                                                                                                  ♥Ble de ikke utrolig fine ? Det er også litt glitter på tippene men fikk det ikke så godt frem på bilde. Minisalongen ligger på kløfta, definitivt verdt ett besøk!Alina var jo selvfølgelig også med, fadderen hennes var å passet på hu mens jeg fikk neglene. Her sitter hun på vippebenken på minisalongen, det ordnet jeg også der noen dager etter jeg la negler. Kan lage innlegg om det senere ♥

T I L B A K E

Igår fikk jeg den største overraskelsen på lenge, min kjære skulle ut ang noe jobb greier, tenkte ikke noe mer over det.. Etter en liten stund er han hjemme igjen med en rosebukket, og en eske. Jeg skjønte ikke hva det var i esken, hadde ingen anelse. Men til min store overraskelse var det en macbook air ! Har alltid ønsket meg det, og snakket om det lenge. Vanligvis gir vi hverandre ikke noe særlig på valentine, siden da er det så opplagt. Så for min del var dette en stor overraskelse :-D 

Mye å sette seg inn i når man aldri har hatt mac før, men har jo iphone og ipad. Så kanskje jeg lærer fort, ikke at det ligner overhodet! Hovedgrunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er pcn min, den slår seg av så fort den blir for varm osv. Men nå får jeg vel nesten begynne igjen, for nå har jeg ingen unnskyldning. Pluss at jeg har savnet det litt ♥ 

Videre igår var vi bare hjemme, siden jeg er sykemeldt og fått streptekokker, og er igrunn ganske dårlig ellers også.. Håper på og bli fort frisk! Så vi lagde bare noe god mat hjemme, biff og fløtegratinerte poteter.. NAM! Alina fikk potetmos, brunsaus og karbonade. Det falt veldig i smak for å si det sånn :-D


 Marita Michelsen, 20 år bor i Akershus sammen med samboeren min Alexander. Og vi har en nydelig datter som heter Alina, følg meg gjerne ♡ Kontakt meg på : maritasblogg@hotmail.no ♡

Lilypie First Birthday tickers


Februar 2014 September 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012


Blogg livet som mamma Shopping Skjønnhet Svangerskapet Trening og Mat