FUNNET UT AT JEG ER GRAVID

Idag tidlig drev jeg å tittet igjennom bloggen min, slettet noen innlegg, å så igjennom gamle innlegg. Da fant jeg innlegget jeg skrev om at jeg hadde funnet ut at jeg var gravid(klikk her). Er så rart å lese det nå, kjenner ikke igjen meg selv eller hva jeg har skrivi i det hele tatt. Er som om det ikke er jeg som har skrevet det. Hvor usikker jeg var osv. 

Den gangen jeg skrev det innlegget var jeg vel 12-13 uker på vei. Jeg fant jo ikke ut at jeg var gravid før det hadde gått 11 uker så det var jo litt av ett sjokk. Men nå den dag idag er jeg så glad for at jeg tok det valget jeg tok. Nå har jeg verdens nydeligste jente på 16 mnd som er så herlig ♥

Etter alt jeg hadde hørt trudde jeg det skulle bli tungt og slitsomt å få barn, ja det kan jo være krevende til tider. Men alt du får tilbake gjør at det er så verdt det. Jeg syns foreksempel at det var mye mer slitsomt å gå gravid enn det det er å være mamma. Folk snakker så ned på det å ha barn, at man ikke kan gjøre ditt eller datt, aldri sover osv. Men jeg har det akkurat som før jeg,  bare at jeg har mye mer kjærlighet og glede i livet mitt. Nå er jeg så heldig som har en så snill jente som vi aldri har hatt en våkennatt med, legger seg 19:00 og sover til 08-09 dagen etter, kan våkne ett par ganger på natta men bare å gi smokken så sover hu videre ♥

Jeg kan fortsatt være med på det meste, men trenger kanskje å vite det noen dager i forveien. Jeg jobber, trener , er med venner, fester, og er mamma! Haha.. Men ja, jeg fester kanskje ikke like mye som før. Men når jeg har jobbet hele uken så setter jeg pris på å være hjemme med familien min og ha en skikkelig kose helg, det er så mye bedre. Men selvfølgelig blir jeg invitert på noe, er jeg alltid med! 

Jeg elsker virkelig livet som mamma, det gir deg så mye. Beste som kan skje i hele verden er å bli mamma. 


Noen bilder igjennom det siste året, tiden går så altfor fort  ♥

NYTT TIL PRINSESSA

For en liten stund tilbake kjøpte jeg noen søte småting til gullet vårt, en kjempe søt lekekasse med stjerner på og prinsesse xylofon fra Kids Consept. Samt et trekkdyr! Alt var så sukkersøt og falt i god smak hos lille. Eneste jeg ble litt skuffet over er de pinnene til xylofonen de er så innmari tynne så de er farlig å leke med ennå så de har jeg lagt bort, og elefanten som heter trekkdyr, følger det ikke med trå til. Bare ett lite hull man skal putte inn trå selv, så litt rart at den heter trekkdyr når det ikke er noe å trekke den med, hehe.

Men alt i alt, så er jeg fornøyd ! Gleder meg til prinsessa får eget rom, det kommer til å bli såå fint og rosa ♥
dåpen - pynt

Har fått en del spørsmål om jeg kan vise frem bilder fra dåpen, så da tenkte jeg å dele det inn i to deler. Så da blir første del, pynten av lokalet. Jeg er veldig fornøyd med pynten og det meste har jeg laget selv etter litt inspirasjon fra google. Søkt meg litt frem og tilbake. Inspirasjon til bordkort fant jeg her, men ingen beskrivelse på hvordan man laget det så da fant jeg det på selv. 

Siden jeg glemte helt å lage kubbelys med bilde som jeg hadde tenkt, så kom faktisk samboern min på at vi kunne ha bilde på glassene! Noe så smart, og fint :D Så da printet jeg ut masse små bilder av prinsessa og brukte rosa silkebånd fra panduro og knøt rundt alle glassene♥Som dere helt sikkert skjønner var tema, rosa prinsesse. Og de to kronene lagde jeg faktisk som dere kan se, ut av doruller. Malte de rosa, å tok på bordekant og søvlperler. Det kan dere få taki herBlomster dekorasjon var det min kjære mormor som lagde ut av ekte rosa roser, det ble kjempe fint. 


Også bare måtte jeg ha denne søte vimpelrekken over gavebordet, den har jeg tatt vare på og nå henger den over sengen til Alina♥ Vimpelrekken kan du kjøpe her.


Bordkortene. De ble jeg utrolig fornøyde med! Kronene var i gull men jeg sprayet de i sølv, så limte de på kortene. Og navnelappene printet jeg ut på sånn glatt ark, så limte de på så de stod litt ut av bordkortet og avsluttet med to sølvperler med lim på. Alt jeg brukte for å lage det, kjøpte jeg på panduro.


Sist men ikke minst. Noe av det jeg var mest fornøyd med var serviettene! De bestillte jeg på festservietten.no , og de kom DAGEN etter jeg hadde bestillt de. Jeg trudde hvertfall det tok minst en uke, men det gjorde det ikke. Så jeg var veldig lettet siden jeg bestillte de i siste liten. De var så sinnsykt fine! Har tatt vare på noen her hjemme for å ha i babyboka som minne ♥
// Hva syns dere om dekorasjonene til dåpen? :D

syk liten prinsesse i påsken

Forrige uke var Alina syk, det startet tirsdags kveld med at hun kastet opp, så diare rett før hun skulle legge seg. Hun legger seg kl 20 hver kveld, men jeg var veldig redd for at hun skulle kaste opp i søvne så da lot jeg hun sove i lekegrinden mens vi selv var våkne. Der sov hun kjempe godt, så den var ekstremt god å ha mens hun var syk. Da vi la oss bærte vi hun til sin egen seng, som er ved siden av sengen vår. Jeg våknet hver eneste halvtime for å skjekke hun, hun sov veldig godt. Men små våknet litt i blandt så ga jeg hun noe å drikke, viktig at de ikke blir dehydrert. Så sov hun videre, så snill som hun er.

Dagen etter var hun enda værre, da hadde hun fått feber også. 39,2 lå den på da, jeg begynte å grine .. hehe .. Jeg blir så redd når det er noe med prinsessa mi ! Men det sier seg selv, at som en foreldrer blir man utrolig redd for sine små .. Jeg ringte legevakten, for det gikk ikke ann å få i hu noe mat det kom bare rett opp igjen, diare og høyfeber. Så da sa de at jeg kunne komme ned på en skjekk om det ville føle meg tryggere, og det gjorde jeg jo så klart.  

Heldigvis var det ikke noe værre enn omgangsyke, jeg visste vel egentlig at det var det. Men fikk høre av de fleste at det er ikke så vanlig at de får det når de er så små. Før hun ble helt frisk tok nesten en uke, så påsken min ble brukt på å pleie, og bare kose med jenta mi. For uansett om hun var kjempe dårlig, så var hun så snill, smilte masse og sov hele natten fordet. Men gjorde utrolig vondt i mamma hjertet mitt å se hun var så dårlig, hun gråt ikke men lå og ula iblandt og ville kun sove i armkroken til mamman sin ♥ Sov omtrent hele dagen, men det var vel egentlig bare bra så hun ble fortere frisk. 

Nå er hun helt frisk igjen og har så sinnsykt mye energi, bare ler, smiler og er den blideste tulla.


Syk liten prinsesse som sover godt i lekegrinden sin ♥ 

Alina 5 måneder

Fem måneder har gått siden Alina ble født,  den 27 Oktober 2012. Jeg syns nesten at det er trist at tiden skal gå så fort ! Jeg vil bare stoppe opp tiden, jeg nyter så godt jeg kan. Men samtidig er det så utrolig herlig å følge med på utviklingen til jenta mi. Hun gjør så mye rart om dagen, nesten alltid noe nytt hver dag. Begynt å lage grimaser også, hermer etter lyder og ansiktsutrykk. 

 • Fant også en liten liste på hva en 5 mnd baby skal kunne: 

   Klare å sitte med støtte  - Kan, klarer og stå også. 

   Skal kunne dra seg selv opp når du drar de i hendene fra liggende stilling - Kan, hun både setter seg opp eller står på bena når man gjør det. 

   Oppdage føttene sine - Helt klart, hver gang hu får øye på dem er det rett i munn. 

   Strekke seg og gripe etter alt som er innen rekkevidde og smake på det - Kan, om det så ligger bak henne så snur hun seg rundt og plukker det opp. 

   Flytte en ting fra ene hånden til den andre - Kan

   Le - Kan, hun ler masse ! Det startet hun med for en stund tilbake. Verdens herligste latter ♥  
   Var på 5 mnd kontroll i forrige uke og da var hun 63 cm lang og veide 6230 g . Også bruker hun str 62 i klær, hun kan bruke noe i 68 også men det er som regel for stort.

virkelig det beste

Om under en uke er lille jenta mi allerede 4 måneder, 4 MÅNEDER? Hvor blir tiden av, den bare flyr avgårde. Alle sier jo nyt tiden den går så altfor fort, og ja det gjør den! Og grunnen er vel at man koser seg og har det gøy hver eneste dag, og da er det ikke rart tiden går unna? Jeg elsker livet som mamma, livet har aldri hatt en så stor betydning før som det den har nå. Jeg gleder meg til å stå opp hver eneste dag, fordi jeg har en så herlig datter som det bare er glede i. Hun er så snill og go ♥

Mamma elsker deg overalt på denne jord, Alina mii ♥
 


Vært ganske dårlig på bloggfronten i det siste men det er pga jeg har hatt litt lite blogglyst som skyldes DÅRLIG pc, som slår seg av når den blir for varm(nødt til å kjøpe meg ny). 
Og utrolig kjedelig design, men når jeg begynner å jobbe på det slår jo selvfølgelig pcn seg av !  

Forresten så har vi jo vært på 3 månders kontroll, straks en måned siden men kan jo fortelle hvordan det gikk. Først veide vi og målte hun, hun var 58 cm lang og veide 5300 gram.
(Ved fødsel var hun 48 cm og veide 3650 gram) Etter vi hadde målt og veid hun så var det litt prat med helsesøster og vaksine, vaksinen gikk kjempe bra! Hun skrek bare når hun fikk stikkene også var det over med en gang, smilte og var blid resten av dagen. Neste dag fikk hun litt feber, men like blid hun var kun litt varm, thats it. Kjempe stolt av jenta mi som er så flink ♥ Og veldig glad hun ikke fikk noen plager av den som jeg hører mange snakke om :-) 

DÅPSFORBEREDELSERmust have

Da var lekegrinden på plass, og jeg virkelig elsker den !  Den er helt super og ha, virkelig ett must have etter min mening. Den blir brukt masse hver eneste dag. Alina ligger i den hver gang jeg dusjer, rydder eller når hun vil leke litt. Hun sover også i den på dagtid, ett kjempe trygt sted og ha babyen din når du skal gjøre diverse. 


Denne lekegrinden jeg har er 80x80 for jeg følte jeg ikke trengte noe større, jeg har ikke akkurat største leiligheten heller så denne var helt perfekt. Også er det justerbar bunn, lekegrinden jeg har heter Basson baby lekegrind og er kjøpt på jollyroom.no kostet kun 795 kr. Etterhvert som jeg flytter kommer jeg nok til å kjøpe en større lekegrind som er 1x1 meter det har de også på jollyroom. Men akkurat nå passer 80x80 helt perfekt for min skjønne prinsesse. 

Har også hengt uroen hennes over lekegrinden og det er veldig stas! Gjett hvem som må gå å trekke opp den, igjen og igjen. hehe :-) 


Lekegrinden kan du kjøpe her.

6 ukers kontroll

Nå er Alina i seng, og det samme er samboeren. Men jeg er ikke trøtt enda, så jeg har fordrevet tiden med å drikke iste å spille ett ganske så morsomt spill. Har faktisk blitt ganske så hektet på det. Spillet jeg sikter til er Bejewled, noen som har prøvd det før? Da vet dere nok hvor hekta man blir, hehe.. 

Imorgen skal Alina på seks ukerskontroll, herregud så fort tiden går. Tiden går så fort fordi man alltid har noe å gjøre og aldri tid til å kjede seg, elsker virkelig det å være mamma. Hver dag er en fryd! Koser meg så masse, så til kommende mødre der ute GLED DERE. 
Lille jenta mi vokser så fort ♥
title=""> Marita Michelsen, 20 år bor i Akershus sammen med samboeren min Alexander. Og vi har en nydelig datter som heter Alina, følg meg gjerne ♡ Kontakt meg på : maritasblogg@hotmail.no ♡

Lilypie First Birthday tickers


Februar 2014 September 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 Mars 2012


Blogg livet som mamma Shopping Skjønnhet Svangerskapet